Kies uw taal

Spotter

Speeltuin Rotterdam? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stil zitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het bezoeken van een speeltuin de ultieme uitkomst. Een plek waar kids hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben. We hebben de indoor en outdoor speeltuinen van Rotterdam voor u opgesomd.

 

Speeltuin in Rotterdam

Plaswijckpark is zowel een binnen- als een buitenspeeltuin in Rotterdam. Kinderen kunnen spannende avonturen beleven op de spookzolder en klauteren in de apenspeeltuin. Een grote favoriet is het verkeer regelen in de verkeerstuin. Met mooi weer kunnen de kids in de havensteeltuin spelen met water en op een waterfietst fietsen.

Er is ook een theater met leuke voorstellingen voor de kid. Het theater is geopend op woensdag, zaterdag en zondag.

Een deel van het Dakpark ligt op het dak van winkels aan de Vierhavensstraat en Bigshops. Deze speeltuin in Rotterdam is voor alle leeftijden toegankelijk. De kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en spelen met water in de waterspeelplaats.

Voor de jongere kinderen is er een aparte ingang, aan de Hudsonstraat. Dan hoeven ze niet helemaal naar boven te klimmen.

In speeltuin de Speeldernis kunnen uw kinderen in en met de natuur spelen. Dammen bouwen, bootjes maken en spelen met water en zand. Het kan allemaal in deze speeltuin in Rotterdam. Ook is er een kampvuur waar uw kinderen iets lekker kunnen maken.

 

Indoor speeltuin in Rotterdam

Bungelland ligt vlakbij het winkelcentrum Alexandrium. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen, glijden en nog veel meer. Ook is er een mogelijkheid om te laser gamen en te bowlen.

Voor de jongere bezoekers is er een aparte peuter gedeelte.

Spelen bij de grootste indoorspeeltuin in Rotterdam verveelt nooit. Er zijn verschillende speelpleinen met een leuk thema. Klim bijvoorbeeld naar boven op de klimvulkaan.

Er zijn ook nog andere leuke attracties zoals: trampolines, een ballenkanon, in elektrische auto’s scheuren over het race parcour, met een band van de snowglider gaan, voetballen, klimmen en glijden op de vele glijbanen.

Deze indoorspeeltuin in Rotterdam is een groot avontuur voor de kinderen. De kinderen kunnen de hoge klimtoren beklimmen, spelen in de ballenbak, lekker springen op de trampolines of voetballen.

Voor de allerkleinsten is er een speciaal gedeelte in de Beestenboel. Er zijn onder andere glijbanen, een mini ballenbak en soft play dieren.


Handige tip!

Gaat u naar een outdoor speeltuin waar niet altijd evenveel overzicht is? Neem een Spotter GPS Kinderhorloge mee en u weet altijd waar uw kind is en u kunt contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding