Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Taal

Speeltuin Leiden? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stilzitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het fijn om op zoek te gaan naar de een leuke speeltuin in Leiden. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben.

 

Kinderen kunnen elke dag komen spelen in deze speeltuin in Leiden. Voor de kleinere kinderen is er een apart afgezet speelplekje. Voor de oudere kinderen is het water leuk om mee te spelen, klauteren op de waterval, met een vlot naar de overkant of achterlangs op sluipavontuur door de struiken. Het kan allemaal bij speeltuin Vogelenwijk.

Er worden ook veel leuke activiteiten georganiseerd zoals: een peuterochtend, kinderrommelmarkt, kampeerweekend of eieren zoeken tijdens Pasen.

Bij deze groene speeltuin in Leiden vervelen de kinderen zich niet. Je kunt er een grote klimtoren opklimmen en naar beneden glijden. Er is ook een kabelbaan, schommels, een draaimolen, trampolines, een zandbak en een zwembad.

Speeltuin Zuidwest organiseert jaarlijkse activiteiten, zoals paaseieren zoeken, pannenkoeken eten en een sinterklaasfeest.

Deze natuurspeeltuin is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met zwemdiploma’s. Kinderen tot en met 7 jaar en zonder zwemdiploma’s mogen spelen in de speeltuin onder begeleiding.

De kids kunnen klimmen, klauteren, ravotten en/of hutten bouwen, over bruggen lopen en er zijn verschillende klimobjecten en stapstenen in het water.

De Stevenshof is een kleinschalige speeltuin in Leiden. Er zijn speeltoestellen voor jong en oud. Voor de oudere kinderen staan er grotere speeltoestellen. Er zijn schommels, glijbanen en nog veel meer leuke speeltoestellen. Voor de kleintjes is er een speciale hoek waar ze kunnen rond racen op een parcours met hun fietsje.

Er vinden bij speeltuin Stevenshof regelmatig activiteiten plaats, bijvoorbeeld een kinderdisco of schminken.

Voor de peuters zijn er in speeltuin Zuiderkwartier verschillende dingen te doen, zoals: spelen in de zandbak, een speelhuisje, schommels en glijbanen. Voor de oudere kids is er een enorm klimkasteel.

Op woensdagochtend is het peuter/kleuterochtend. De kinderen kunnen dan gezellig met hun leeftijdsgenootjes spelen.

Er worden ook spelmiddagen georganiseerd voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking. De kinderen kunnen dan knutselen, er wordt gezongen en veel gespeeld natuurlijk!

 

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding