Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Speeltuin Enschede? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Er zijn zoveel verschillende speeltuinen in Enschede, maar hoe weet u welke het leukste is om naartoe te gaan met de kids. Daarom hebben we onderstaand een leuk overzichtje gemaakt van zowel indoor als outdoor speeltuinen in Enschede. 

 

Speeltuinen in Enschede

Hof van Eckberge is een speeltuin in Enschede. Zowel indoor als outdoor is er voor iedereen veel te beleven. Het is zo’n 25.000 m2 groot. Er zijn verschillende water (glij)parken, een binnen – en buiten speeltuin, een kinderboerderij, een doolhof en je kunt er bowlen en lasergamen.

Op de kinderboerderij ontdekt u de dieren uit Noord – en Zuid Amerika en Australië. De dieren voeren is ook mogelijk op de kinderboerderij. Er staan op diverse plaatsen voerautomaten. Ook worden er dierenspeurtochten aangeboden. De vragen leiden de kinderen door de kinderboerderij.

Boern Bistro ’t Peuleke is leuk voor ouders als voor de kinderen. De Bistro heeft een grote speeltuin waar de kinderen kunnen spelen terwijl de ouders gezellig op een terrasje zitten.

’t Peuleke is een leuke speeltuin in Enschede. Voor de kinderen zijn er genoeg speelobjecten. De kids kunnen glijden van de glijbaan, spelen in de zandbak , schommelen en klimmen en klauteren.

Het attractiepark ligt in de bossen en heeft attracties voor jong en oud. Er zijn botsauto’s, de Hully Gully, een roddelbaan, een zweefmolen, de twister en de Calypso.

Voor de kleinere kinderen zijn er attracties zoals de Eendencarrrousel, de muizenstad, de Lazy Pompoen en een spoortreintje.

Hebben de kinderen honger gekregen na al het spelen? De tickets zijn All inclusive, wat betekent dat u en uw kinderen de hele dag kunnen eten en drinken en dat dit bij de entreeprijs is inbegrepen.

 

Binnenspeeltuin in Enschede

Bij Sjoeterz avontuur vervelen de kids zich geen moment. Voor iedereen is er wat te doen in deze binnenspeeltuin in Enschede. Voor de stoere onder ons is Djungel van Ner een echte aanrader. Het is tijd voor actie in de Djungel van Ner, als je daar de wereld gaat redden van de Osmoos. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals: de apekooi, Nerfen, Fortnite en een escaperoom.

Ook voor de jongere kinderen zijn er leuke dingen om te doen. Er is een groot Barbie huis met een keuken en een knutselhoek.

In deze binnenspeeltuin kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren. Kruipen door tunnels of in verschillende ballenbakken spelen, het kan allemaal. Met superlego kunnen uw kinderen de leukste creaties maken. Ook is er een voetbalkooi, zijn er trampolines en een autoparcour.

Voor kinderen van 1 t/m 4 jaar is er een peutergedeelte. Hier kunnen ook de kleinere kinderen ongestoord spelen op glijbanen, een ballenbak en met verschillende zachte speelmaterialen.

Avontura is één van de grootste indoor speeltuinen in Enschede. Avontura heeft mascottes Okke en Pi en die staan klaar om met de kinderen te spelen. Er is een voetbal – en basketbalkooi en kinderen kunnen veel klimmen en klauteren. Ook zijn er hoge trampolines, ballenkanonnen, een speelcaravan, een klimvulkaan en voor de peuters een speciaal peuterplein.

 

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding