Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Speeltuin Berkel? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stil zitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het leuk om op zoek te gaan naar een speeltuin in Berkel en Rodenrijs. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben.

 

De Kieviet is een speeltuin in Berkel en Rodenrijs. De kids gaan zich hier niet vervelen. Van trampoline tot speelfort en kabelbaan. Bij de Kieviet zijn ook zwembaden. Het ene bad is 30-50 cm diep, bedoeld voor de kleiner zwemmers. Het andere bad is 90 cm diep waar alleen kinderen zwemmen met minimaal een A-diploma.

Voor kinderen van 0 – 4 jaar is er een peuterhoek met een grote zandbank en speeltoestellen speciaal voor kleine kinderen.

Er is ook een kleine kinderboerderij aanwezig met geiten, kippen en duiven.

De natuurspeeltuin in Berkel en Rodenrijs bestaat uit 3 verschillende delen die worden verbonden met elkaar. Het eerste deel is voor kinderen tot 6 jaar. De ouders/verzorgers kunnen de kinderen hier goed in de gaten houden.

Het tweede deel wordt steeds uitdagender. Twee heuvels met een touwbrug vormen de overgang naar het middelste deel. Er liggen stapstenen in het water en het wordt steeds avontuurlijker.

Via een trekvlot komen de kinderen bij het derde deel: het avontuurlijke speelbos…

In het Annie M.G. Schmidtpark is er een leuke speeltuin te vinden met een groot grasveld. Kinderen kunnen hier spelen met speeltoestellen zoals: glijbanen en schommels. Ook is een groot grasveld waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Voetballen of juist tikkertje spelen, het kan er allemaal.

 

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding