Kies uw taal

Spotter Homies

Met één druk op de knop in contact met uw persoonlijke alarmgroep

Aanmelden voor de pilot is niet meer mogelijk. 

Zo werkt de nieuwe dienst “Homies Persoonsalarmering”. Een samenwerking tussen Spotter en Homies Alarm, onderdeel van Achmea.  Wij vertellen je graag alles over deze nieuwe dienst waar u vanaf vandaag gebruik van kan maken. Maar meld u snel aan,  er is plaats voor maximaal 50 gebruikers en deelname is GRATIS. 

Waarom Homies Persoonsalarmering?

Zodat een SOS-melding niet meer te missen is. U krijgt nu een melding als de SOS-knop op de Spotter  wordt ingedrukt. Maar stel dat uw contactpersoon deze melding mist, wat dan?  Met Homies Persoonsalarmering erbij ontvangt iedereen uit uw persoonlijke netwerk ook een WhatsApp bericht. En reageren zij niet binnen 30 seconden? Dan worden zij ook nog eens gebeld. Vervolgens kan gezamenlijk in een persoonlijke chatomgeving met elkaar overlegd worden of er hulp nodig is en wie wat kan doen. Ook kan er via een knop in de chatomgeving direct met de Spotter gebeld worden.

Wilt u meedoen en al uw contacten betrekken bij een alarm?
Gratis bestellen

Spotter-homeis-functions

Zo werkt het

Spotter Homies Persoonsalarmering

Voordelen van deze nieuwe dienst

Wilt u meedoen?

Voor iedere 18 plusser is deze nieuwe dienst beschikbaar.   Met een groep van 50 deelnemers gaan wij deze nieuwe dienst gebruiken en uitproberen. Omdat  u ons hiermee helpt de dienst te verbeteren, mag u 6 maanden gratis gebruik maken van Homies Persoonsalarmering.

Gratis bestellen

Spotter-homeis-subscribe

Vraag & antwoord

Waarom alleen voor volwassenen en niet voor kinderen?

Doordat we vanuit Spotter veel vragen hebben gekregen voor een uitbreiding op de alarmopvolging van ouderen. Daarnaast moet u voor het gebruik van de Homies app 18 jaar of ouder zijn.

Waarom maar 50 deelnemers?

We starten met een uitrol onder 50 klanten. Is iedereen tevreden over de dienst, dan zullen we deze voor iedereen (18 jaar en ouder) beschikbaar maken.

Is Homies Alarm een betrouwbare dienst?

Jazeker. Homies Alarm is een volledig werkende sociale alarmopvolging, ontwikkeld door Achmea.

Er staat dat ik word gebeld. Gebeurt dit door een professionele meldkamer?

Nee, uw netwerk wordt gebeld door Homies. Dit is een automatisch bericht. In de toekomst wordt de dienst mogelijk nog wel met een 24/7 professionele meldkamer uitgebreid. Hierover houden we u op de hoogte.

Hoeveel moeite kost het mij?

Het koppelen van Homies Alarm kost u weinig moeite. Na uw bestelling neemt Homies telefonisch contact met u op om er zeker van te zijn dat de koppeling werkt. Ook legt Homies dan uit hoe eenvoudig het werkt en welke Homies app u kan downloaden. In deze app kunt u uw persoonlijke alarmgroep aanmaken. Dit is zo makkelijk als een WhatsApp groep aanmaken. Daarna bent u klaar. Vanaf dat moment wordt uw hele netwerk gewaarschuwd als u op de alarmknop van uw Spotter drukt.

Moet mijn netwerk ook de Homies app downloaden?

Nee, dit hoeft niet, maar mag wel. In geval van een alarm, krijgt iedereen een melding via WhatsApp. In dit bericht staat een linkje naar de chatomgeving. Het enige dat uw netwerk dus nodig heeft is een smartphone met daarop WhatsApp.

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Ons doel is om de eerste 3 maanden met de 50 gebruikers contact op te nemen om  ervaringen te evalueren. Ook zullen we nog wat processtappen rondom de koppeling optimaliseren. Is alles positief? Dan gaan we Homies Persoonsalarmering definitief in ons assortiment opnemen. Ook worden de eerste 50 gebruikers beloond met 6 maanden gratis Homies Persoonsalarmering.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding