Kies uw taal

Spotter

Pers & Sponsoring

Pers

De afdeling  Public Relations   van Spotter B.V.  voorziet de pers van het laatste nieuws over Spotter. Heeft u een verzoek voor informatie, interview, foto’s, video’s of publicaties, neem dan contact  met ons op.

Sponsoring

Spotter ontvangt dagelijks veel sponsorverzoeken. Daarom moeten wij keuzes maken, maar wij vinden het  wel ongelofelijk leuk om het te mogen doen.  Bekijk hieronder wat Spotter van sponsoring verwacht:  Sponsoring heeft voor alle betrokkenen een aantal voordelen. Voor Spotter is het een commerciële beslissing. Daarom moet de sponsoring van een evenement, activiteit of organisatie mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit.  Voor meer informatie of toelichting  kunt u contact opnemen.

Onderstaand vindt u de gesponsorde organisaties van Spotter

Spotters tijdens derde editie van de DiaBeatit Run

diabeatit run

 Diabetes Fonds: Op zaterdag 10 oktober 2015 hebben zo’n 200 deelnemers deelgenomen aan de derde editie van de DiaBeatit Run.   De run startte bij de Euromast in Rotterdam en na 589 treden en 84 kilometer hardlopen in een team (estafette vorm) finishte de deelnemers uiteindelijk in Amsterdam bij de Sporthallen Zuid. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Diabetes Fonds en 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Dit jaar is er een record bedrag van € 100.443,00 opgehaald!

 Een aanvulling dit jaar waren de Spotters. Elk team kreeg een Spotter mee naast de standaard uitrusting, het GPS systeem. Via de Spotter App op de telefoon of via de website was het mogelijk om te kijken waar de verschillende teams zich bevonden. Handig voor de organisatie omdat er zo zicht was over de teams op de route en daarnaast natuurlijk een aanvulling voor het thuisfront die door het volgen van de teams inzicht kregen van de locaties. Hierdoor was het voor supporters ook mogelijk om op het juiste moment voor support langs de route te zorgen.

 Een mooie toevoeging op het event mede mogelijk gemaakt door Spotter B.V. die de Spotters voor het goede doel beschikbaar hebben gesteld. Hartelijk dank hiervoor! De vierde editie van de DiaBeatit Run vindt plaatst op zaterdag 1 oktober 2016. Uiteraard hopen we dan ook weer gebruik te kunnen maken van de service van Spotter. Een echte toegevoegde waarde.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding