Kies uw taal

Spotter

Kinderveiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om uw kind 24/7 in de gaten te houden is onmogelijk, maar als u even niet oplet kan er iets gebeuren. Kinderveiligheid staat voorop. Zij ontwikkelen zich snel, zijn reuze nieuwsgierig, willen alles ontdekken en zien geen gevaren.

Als u een baby heeft denkt u waarschijnlijk nog niet na over de veiligheid in huis voor uw kind, maar de tijd gaat sneller dan u denkt. Voor u het weet kruipt uw zoon of dochter en zet de eerste stapjes.

Handig is om bovenin uw huis te beginnen en kritisch te kijken waar eventuele gevaren schuilen voor uw kind. Een traphekje bovenaan de trap, beveiliging van uw stopcontacten etc.

Veiligheid voor in het huis

Veiligheid buiten

Niet alleen in huis staat veiligheid voorop, ook buiten. Als de kinderen ouder worden, willen zij buitenspelen en alleen op pad. Geef daarom een een Spotter GPS Kinderhorloge mee dan weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht is het een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

 

 

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding