Kies uw taal

Spotter

Kind volgen via GPS

Een GPS watch voor kinderen wordt populairder. Steeds meer ouders schaffen er één aan voor hun kind. Kinderen krijgen een GPS tracker mee, meestal in de vorm van een horloge.  De ouders kunnen via een app zien waar het kind zich bevindt. Voor veel een handige uitkomst.


Onderzoek kind volgen via GPS

Researchbureau Sherloq heeft een onderzoek uitgevoerd onder 500 Nederlandse ouders, waaruit blijkt dat 35 procent van de ouders hun kinderen al volgen via een GPS Tracker. De Spotter GPS Watch is eigenlijk een miniversie van een smartwatch. Het is bedoeld voor kinderen die te jong zijn voor een telefoon, maar wel vrijheid willen.

Niet alleen op vakantie wordt een GPS Tracker veel gebruikt, maar ook in het dagelijks leven. Vooral bij kinderen rond de 10/11 jaar. Deze leeftijdscategorie heeft over het algemeen nog geen mobiele telefoon, maar wil wel vrijheid. Vandaar dat het handig kan zijn om een GPS horloge mee te geven. De kinderen kunnen dan alleen naar school fietsen, alleen naar vriendjes of vriendinnetjes gaan en buiten spelen, zonder dat de ouder/verzorger ongerust moet worden of er iets met hen is gebeurt.

Een GPS Tracker is niet alleen fijn voor de ouders, maar kan ook kinderen een veilig gevoel geven. Als er wat is kunnen ouders in ieder geval zien waar ze zijn.

Mag u voor uw kinderen een GPS Tracker gebruiken?

Uw kind een GPS Tracker of een GPS Watch meegeven en u kunt altijd zien waar ze zijn. Sommige ouders vinden dit een fijn idee, terwijl andere het juist privacy schending van het kind vinden. Kinderen hebben recht op privacy, maar ouders/verzorgers hebben ook een zorg – en opvoedplicht.

Spotter GPS Watch

De Spotter GPS Watch is hét GPS horloge voor alles wat je lief is. Met een Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en u kunt contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding