Kies uw taal

Spotter

Speeltuin Utrecht? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stil zitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het leuk om op zoek te gaan naar een speeltuin in Utrecht. Utrecht is een natuurrijke omgeving, met veel speeltuinen in de bossen. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben.

Speeltuin in Utrecht

Deze fantastische speeltuin in Utrecht ligt middenin de bossen. Aan de speeltuin grenst het Lunapark. De kinderen vermaken zich de hele dag in de speeltuin en het Lunapark. In de draaimolen, botsauto’s, in een treintje, de carrousel en nog veel meer andere attracties. De speeltuin is gratis, maar voor sommige attracties wordt een klein bedrag gevraagd.

Tip! Combineer het bezoek aan de speeltuin met een wandeling door het bos. Voor de kinderen is het heel leuk om de Pyramide te beklimmen. Dan staat u op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug.

Speeltuin de Torteltuin ligt aan de rand van het Griftpark. Er zijn veel speeltoestellen en genoeg speelgoed om mee te spelen. Uw kinderen zullen zich niet vervelen in deze speeltuin in Utrecht. het favoriete speeltoestel is de boomhut. De speeltuin is heel overzichtelijk, zo kunt u uw kinderen nooit uit het oog verliezen.

In het Maximapark in Utrecht ligt een mooie natuurlijke speeltuin. De Bosspeeltuin is een plek waar kinderen de vrijheid hebben. De houten speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken.

Op de kinderboerderij Geertjes Hoeve is veel te ontdekken en te beleven. De boerderij is elke dag geopend. Er kunnen ook geitjes gevoerd worden. Vanaf het voorjaar tot en met de herfstvakantie mogen de kinderen de geitjes een flesje melk geven. Paardenliefhebbers kunnen een ritje maken op één van de pony’s. Met de andere dieren mag lekker geknuffeld worden.

Op de boerderij kunnen kinderen ook spelen met zand, in de speeltuin spelen en op kleine fietsjes over de boerderij fietsen.

 

Indoor speeltuin in Utrecht

Voor een dagje plezier zit u goed bij de indoorspeeltuin de Fabriek. Met het hele gezin glow in the dark midget golfen of een (kinder) workshop volgen en kijken hoe creatief uw kinderen zijn. In de binnenspeeltuin kunnen de kids springen, glijden, klimmen en klauteren.

Hebben uw kinderen trek? Er is een restaurant speciaal voor kinderen. Zo kunnen de kids een eigen pannenkoek versieren of een pretmenu samenstellen.

Play-in is heel anders dan de andere speelparadijzen. Deze indoorspeeltuin in Utrecht geeft veel keuze. U kunt kiezen voor Kids-in, Jump-in of Climb-in!

Kids-in is een indoor speeltuin wat lijkt op een onderwaterwereld. Kinderen glijden door een haaienbek, klimmen op een onderwatervulkaan en spelen tussen de vissen.

Houden uw kinderen veel van springen? Dan is Jump-in echt iets voor ze. Bij Jump-in zijn er verschillende trampolinevelden, trapezes, Wall trampolines, en nog veel meer. Op vrijdag –  en zaterdagavond is er een Jump-in Discoparty.

Climb-in is voor iedereen en alle leeftijden een uitdaging. Beklim de Stairway to Heaven, race op de Speedclimb tegen je vrienden en nog veel meer leuke uitdagingen staan op u en uw kinderen te wachten. Bij Climb-in is er op vrijdag – en zaterdagavond een discoparty.

Deze indoorspeeltuin in Utrecht is anders dan andere indoorspeeltuinen. In de indoorspeeltuin werken doordeweeks jongeren met een beperking (autisme of een ontwikkelingsstoornis).

De indoorspeeltuin heeft verschillende leuke speeltoestellen. De kids kunnen hier hun energie kwijt door lekker te klimmen en te klauteren.

 

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding