Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Speeltuin Den Haag? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Er zijn zoveel verschillende speeltuinen in Den Haag, maar hoe weet u welke het leukste is om naartoe te gaan met de kids. Daarom hebben we onderstaand een leuk overzichtje gemaakt van zowel indoor als outdoor speeltuinen in Den Haag. 

 

Speeltuinen in Den Haag

Madurodam heeft de meest belangrijke gebouwen in Nederland in het klein nagebouwd. Kom zelf ervaren wat de verhalen zijn van deze miniatuur gebouwen. Ontdek zo wat Nederland zo bijzonder maakt.

Madurodam heeft ook verschillende speeltuinen waar uw kinderen kunnen spelen. De eerste speeltuin heet speeltuin de Waddenzee. U vindt daar verschillende glijbanen, klimrekken en schommels.

Voor de kleinere bezoekers is er speeltuin Nijntje. Kinderen kunnen klimmen en klauteren met Nijntje, schommelen en nog veel meer.

De Tapuit is het bezoekerscentrum van Dunea. Hier leren kinderen veel over water en over de dieren die in de duinen leven. Er is van alles te zien en te lezen over de natuur en planten in de duinen. Hoe leuk is het om als kind je eigen verse drinkwater te tappen. Iedere vakantie kunt u bij De Tapuit leuke speurtochten doen.

Naast de Tapuit is er ook een waterspeelplaats waar kinderen kunnen spelen met water en zand. En dan is er ook nog het Monkeybos.

In deze superleuke speeltuin in Den Haag kunnen kinderen klimmen en klauteren. Ze kunnen boomhutten bouwen, in bomen klimmen, van een kabelbaan glijden, lopen door grote buizen en nog veel meer.

Familiepark Drievliet is echt een super leuk dagje uit met familie of vrienden. Het park is overzichtelijk neergezet met te gekke attracties voor peuters en grotere kinderen. Er valt dus genoeg te beleven. Voor peuters en kleuters zijn er maar liefst 12 super leuke kinderattracties.

Voor de grote kinderen is er een zweefmolen, draaiende kopjes en de absoluut engste achtbaan van Drievliet de Formule X. In het familiepark Drievliet kunt u ook verschillende shows bekijken, zoals Cinemagic 5D, het Parktheater en de Jungleshow.

 

Indoor speeltuin Den Haag  

In deze binnenspeeltuin in Den Haag vervelen kinderen zich nooit. Er zijn heel veel leuke en verschillende speeltoestellen. Voor de peuters is er een aparte hoek met een ballenbak, reuzenlego, trampolines, verschillende glijbanen, touwbrug, springkussen, Fun Shooters en nog veel meer.

Het indoor speelparadijs Zuiderparadijs staat bekend om zijn allergrootste indoor racecircuit met mini-cars en motoren. Uw kids kunnen daar lekker rond scheuren.

Legoland Discovery Centre is één groot speelparadijs in Den Haag. Er zijn diverse attracties. Uw kinderen kunnen de mooiste dingen maken van lego, er is een 4D bioscoop en er is nog veel meer te beleven in Legoland Discovery Centre. Ontdek de stad in het klein en zie alle hoogtepunten van Den Haag, allemaal gebouwd met LEGO steentjes.

Deze indoor speeltuin is gevestigd in Scheveningen op de Scheveningse Pier. Het speelparadijs is geschikt voor jongere kinderen (tot 10 jaar) en voor oudere kids.

Voor de jongere kinderen bestaat het speelparadijs uit een soft play park. Uw kinderen kunnen daar spelen met klimblokken, legostenen, verschillende glijbanen en een ballenbak.

Voor de ouder kinderen is er een trampolinepark ingericht met 8 grote trampolines en 4 zij-trampolines, de kids kunnen dan ook tegen de zijkant aan springen. 

 

Handige tip!

Gaat u naar een outdoor speeltuin waar niet altijd evenveel overzicht is? Neem een Spotter GPS Kinderhorloge mee en u weet altijd waar uw kind is en u kunt contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

 

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding