Kies uw taal

Spotter

Speeltuin Apeldoorn? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Kinderen kunnen slecht stilzitten, sterker nog ze bewegen altijd. Daarom is het leuk om op zoek te gaan naar de een leuke speeltuin in Apeldoorn. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben.

Speeltuinen in Apeldoorn

De speelweide Berg en Bos is een prachtige speeltuin in Apeldoorn midden in het bos. Er is een grote waterspeelplaats, veel verschillende toestellen en een hoge klimpiramide. Wat erg leuk is om te doen, is het beklimmen van de uitkijktoren in de speeltuin. Het is een flinke klim, maar dan heeft u ook wat, een prachtig uitzicht over Apeldoorn en de vele bossen.

Het pannenkoekenhuis de Brugkabouter heeft een grote binnen– en buitenspeeltuin. Uw kinderen kunnen binnen met grote legostenen bouwen. In de buitenspeeltuin in Apeldoorn is een groot maisdoolhof en een midgetgolfbaan. Voor de kleinere kinderen organiseren ze ook kabouterspeurtochten. 

U kunt ook buiten gaan picknicken met de kids, want de Brugkabouter heeft een mooie picknickmand samengesteld. In de omgeving kunt u waterfietsen, kanoën of kajakken.

Kinderpretpark Julianatoren is een gezellig en overzichtelijk pretpark in Apeldoorn. Er zijn meer dan 60 attracties en leuke shows om naar te kijken met het hele gezin. Het park richt zich vooral op kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Voor iedereen is er iets te doen in het pretpark.

Als uw kinderen van stoere attracties houden, kunnen ze in een supersnelle achtbaan, een Cas de Ranger Experience doen of juist de hoogte in.

Voor de allerkleinsten is er een kabouterwonderland, een olifantenmolen en ze kunnen Jul’s huisje bekijken.

Bij het Speelparadijs Voorst kunt u twee dingen heel goed met elkaar combineren: de speeltuin en het pannenkoekenhuis. Het pannenkoekenhuis is volledig ingericht in circusstijl.

Binnen is er een Panky’s Funplanet met balkanonnen, klimkastelen en een rodelbaan. Buiten is er nog veel meer te beleven. Er zijn super leuke attracties, zoals: botsauto’s, een treintje, bootjes, een zweefmolen en een rondvlucht met Alladin en de geest. Er zijn ook trampolines, kabelbanen en nog veel meer.

 

Binnenspeeltuinen in Apeldoorn

Deze indoor speeltuin in Apeldoorn is voor iedereen tot 12 jaar geopend. Uw kinderen kunnen klimmen door de touwen, door tunnels kruipen en klauteren in het piratenland. Via de glijbanen glijdt je zo naar de onderwaterwereld.

In de Houtzagerij kunnen kinderen een onvergetelijke tijd hebben. Uw kinderen kunnen klimmen, klauteren, rennen, eten en drinken. De Houtzagerij ligt midden in de natuur en binnen zie je dat terug. Er zijn meer dan 30 verschillende speelelementen, dus uw kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Fun Climb is een binnenspeeltuin in Apeldoorn. Klim bijna 7 meter hoog of spring vanaf een platform op 5 meter hoog naar de banaan. Kinderen kunnen veilig klimmen. Fun Climb maakt gebruik van de nieuwste methodes. De automatische zekeringsmethode is voor kinderen heel makkelijk, ze hoeven zich alleen maar vast te klikken en dan kunnen ze veilig aan de slag.

 

Handige tip!

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding