Kies uw taal

Spotter

Speeltuin Amsterdam? Bekijk het overzicht plus een handige tip!

Er zijn zoveel verschillende speeltuinen in Amsterdam, maar hoe weet u welke het leukste is om naartoe te gaan met de kids. Daarom hebben we onderstaand een leuk overzichtje gemaakt van zowel indoor als outdoor speeltuinen in Amsterdam.  


Speeltuin Amsterdam

Deze geweldige speeltuin ligt in Amsterdam – Oost is gevestigd in het Flevopark. Deze speeltuin in Amsterdam is ruim opgezet en ligt midden in het groen. Kinderen kunnen in de natuurlijke omgeving spelen, bouwen en knoeien met water en zand.

Deze Amsterdamse speeltuin heeft ook een kleinschalige kinderboerderij. Hier kunnen kinderen knutselen, spelen, groente en fruit kweken, klimmen en klauteren, met water spelen, zelf hutten bouwen en pizza en broodjes bakken. Uw kinderen kunnen ook binnen spelen en zich vermaken met tafeltennissen en tafelvoetballen. Jeugdland is er voor kinderen tot 14 jaar.

In het Flevopark bevindt zich ook een groot buitenzwembad. Dit zwemparadijs is voor iedereen toegankelijk, het heeft een groot en ondiep zwembad met een speeleiland, een kleuterbad en een zonneweiden met speeltoestellen.

Lekker spelen met zand en water, op een vlot varen, door riet en bossen rennen, broodjes bakken boven een kampvuur of lekker van de natuur genieten. Het kan allemaal bij deze speeltuin in Amsterdam: Het Woeste Westen.

Deze leuke speeltuin is gevestigd in Amsterdam – West en geschikt voor kinderen tot en met 13 jaar.

In deze speeltuin in het Amstelpark kunnen u en uw kinderen zich een hele dag vermaken. Er is voor jong en oud veel te doen zoals: Minigolf, de Amsteltrein, de stadsboerderij en de grote speeltuin.

De grote speeltuin heeft gratis glijbanen, klimrekken, schommels en andere toestellen. Voor de oudere kinderen zijn er ook tokkelbanen. Er zijn ook attracties zoals: minicars, minigravers, een kindertrein, zweefmolen, kiddy-rides en disco bootjes. Deze betaalde attracties werken met een speeltuinmunt, deze kost 1 euro per munt.

Direct aan de speeltuin ligt de kinderboerderij waar uw kinderen lekker met de dieren kunnen knuffelen. De speeltuin is gevestigd in Amsterdam – Zuid.


Indoor speeltuin Amsterdam

Jimmy’s speelparadijs in Amsterdam is één groot avontuur voor uw kinderen. Het is zo groot dat u niet weet waar u moet beginnen, zoveel is er te doen. Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven! Klimmen in het klimkasteel, rijden met skelters, rolschaatsen tijdens de roller disco, rijden op elektrische formule 1 wagens en springen op het springkussen. Er is dus genoeg te doen in deze binnenspeeltuin in Amsterdam.

Candy Castle is een indoor speelparadijs in Amsterdam. Uw kinderen kunnen hier springen, klimmen, klauteren en glijden. In de kelder heeft Candy Castle een kartbaan. Candy Castle is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de kinderen t/m 4 jaar is er een afgeschermde plek.

Race Planet is een speelparadijs voor iedereen die van racen houdt. Uw kind kan racen met super coole auto’s en andere vervoersmiddelen. Wilt uw kind liever bowlen of laser gamen? Dat kan ook bij de Race Planet. Voor de jongere kinderen zijn er speeltoestellen.


Handige tip!

Gaat u naar een outdoor speeltuin waar niet altijd evenveel overzicht is? Neem een Spotter GPS Kinderhorloge mee en u weet altijd waar uw kind is en u kunt contact maken met elkaar. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen.

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding