Kies uw taal

Spotter

Beveilig uw motor met de Spotter GPS tracker

Dé GPS tracker voor uw motor

De Spotter is een mobiele GPS tracker die u gemakkelijk in uw motor legt. Elke 60 seconden stuurt de Spotter GPS tracker een locatie van de motor en bij stilstand elke 30 minuten. Deze locaties bekijkt u via uw online account en de GRATIS Spotter app voor de Smartphone en tablet. En ook wanneer de motor de landgrenzen overgaat ontvangt u nog steeds locaties, de Spotter werkt door heel Europa!  Bent u op zoek naar een  GPS tracker die wordt ingebouwd in de motor?  Lees dan meer over de  Motor   GPS tracker  van TrackJack.

Motor GPS tracker

ZO WERKT DE SPOTTER

Spotter gps tracker video

Online account & Smartphone app

Door middel van het Global Postitioning System (GPS) bepaalt de Spotter de actuele locatie van uw motor. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse wat ervoor zorgt dat locaties zeer nauwkeurig zijn. De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert.

Doordat de Spotter volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Let op: Bij normaal gebruik gaat de Spotter  maximaal  7 dagen mee, hierna is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden. Als u de motorfiets  wenst te beveiligen voor een langere periode adviseren wij de Spotter regelmatig op te laden of aan te sluiten op een externe accu.

Spotter App en PC

Functionaliteiten

 •  Automatisch locaties van uw motor
 • Veiligheidszone instellen
 • SOS-meldingen ontvangen
 • Telefoongesprek voeren

 

Motor GPS tracker functies

Voordelen Spotter GPS tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

 

Kleine motor gps tracker

Geen gebruik = Geen kosten

De Spotter WECARE is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken.   U kunt kiezen uit:

Spotter WECARE€  89,95
3 maanden tegoed€  16,50
6 maanden tegoed€  31,50
12 maanden tegoed€  54,00
Prijzen inclusief BTW. 

DAAR ZIJN WE TROTS OP!

Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan honderden reviews van onze klanten. Van cijfers tot uitgebreide gebruikerservaringen.

Vandaag besteld is morgen in huis

Bestel de Spotter WECARE gemakkelijk en snel in de webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag   al in huis.

Spotter bestellen

Spotter GPS tracker
De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding