Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Taal

Spotter® speciaal voor ouderen

Voor meer vrijheid en een gerust gevoel.

Bestel nu
99,-
Bestel nu

Spotter GPS Watch - Black

Zwart GPS horloge met groter horlogebandje. Geschikt voor volwassenen.

Met een senioren alarm veilig op stap

Een veel voorkomend senioren alarm is een hanger om de nek die in huis wordt gedragen voorzien van alarmknop, die ook alleen binnen huis werkt.  Maar wat als iemand naar buiten gaat  en    er is iets aan de hand?  Een uitkomst hierin is het senioren alarm van Spotter. Dit is een senioren GPS horloge die gemakkelijk om de pols gedragen kan worden en altijd laat zien waar iemand is (door héél Europa). Ook is het senioren alarm o.a. voorzien van een SOS-knop, belfunctie, stappenteller en er kunnen zones om een bepaald gebied worden ingesteld. Hoe dit precies werkt en wat de mogelijkheden zijn lichten we u onderstaand verder toe.

Waarom het senioren alarm van Spotter?

  • Uniek design, compact en lichtgewicht
  • Slechts 4,5 cm groot en 49 gram
  • Gebruiksvriendelijke online applicatie en app
  • Veilig en betrouwbaar –  voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Dekking in héél Europa, dus neem het GPS horloge gerust mee op vakantie
  • Met geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Geen abonnementskosten

senioren alarm horloge ouderen - Spotter

Bekijk de video

spotter-functies-new

Bekijk online locaties en via de App

U logt in via een online account en ziet direct de locatie van het Spotter senioren alarm op een kaart verschijnen. En ook onderweg logt u gemakkelijk in via de app. De Spotter app is GRATIS te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Spotter - AppStore          Spotter - PlayStore

Senioren alarm - account

Senioren alarm horloge Spotter SOS

SOS alarm

Het Spotter senioren alarm is voorzien van een SOS-knop. Zodra er iets aan de hand is en de drager contact wil, drukt hij of zij op de SOS-knop en u ontvangt direct een SOS-bericht samen met de locatie.

senioren alarm sos

BELLEN MET HET SENIOREN ALARM

Ook bellen behoort tot de opties. Als de drager bijvoorbeeld op de SOS-knop heeft ingedrukt en u wilt vragen wat er aan de hand is, belt u naar het senioren alarm en praat met elkaar. Ook handig als alternatief voor wanneer iemand niet zo handig is met een mobiele telefoon.

gps-tracker-dementie-bellen-spotter

Stel zones in op het senioren alarm

Op het senioren alarm kunt u tien verschillende zones instellen. Stel bijvoorbeeld een zone in rondom het huis, het park of familie.
Wordt de zone verlaten, ontvangt u hier direct een melding van en ook zodra de drager van het senioren alarm de zone weer inkomt.  Deze functie wordt veel gebruikt bij personen met Alzheimer of dementie.

 

Senioren alarm zones - Spotter

Stimuleer de gezondheid

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Door iedere dag 10.000 stappen te zetten voldoet u aan de norm voor een gezond leven. Met de ingebouwde stappenteller in het Spotter senioren alarm kunt u dagelijks bijhouden hoeveel stappen er zijn gezet. Ter vergelijking: 10.000 stappen staat gelijk aan 7 km wandelen. Gemiddeld zetten we 5.000-6.000 stappen per dag, maar met de extra motivatie van een stappenteller behaalt men al gauw de grens van 10.000 stappen.

Senioren alarm - Stappenteller

STEL ALARMKLOKKEN

Dit kan een wekker zijn voor in de ochtend of bijvoorbeeld een alarm voor het innemen van medicijnen om 09:00 uur.  Met het senioren alarm horloge kunt u drie verschillende alarmklokken instellen.

senioren alarm wekker

Tring me!

Met deze functie laat u het senioren alarm op afstand maximaal één minuut geluid maken.  Handig voor als u bijvoorbeeld een herinnering wilt  geven aan de drager.

tringel me

Veilig en betrouwbaar

De Spotter GPS Watch is veilig en betrouwbaar. Voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd. Lees hier meer over beveiliging en privacy.

 

veilig en betrouwbaar

Prepaid gebruik - geen abonnementskosten

Met Spotter bent u heel flexibel. U bepaalt namelijk zelf het gebruik. Bij activatie kiest u voor welke periode u de Spotter wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit 3, 6 of 12 maanden tegoed. Binnen dit tegoed kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies. Is deze periode voorbij, dan heeft u verder geen kosten en waardeert u de Spotter op wanneer u dat wilt. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart. In deze video leggen we precies uit hoe het werkt.

U kunt kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

Aantal maandenTarief
3 maanden tegoed€  17,95
6 maanden tegoed€  34,95
12 maanden tegoed€  59,00
Prijzen inclusief BTW. 

geen abonnement

Vandaag besteld, vandaag verstuurd

Bestel  het Spotter senioren alarm gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van de introductiekorting. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,  is de volgende dag in huis.
Bestellen in de webshop

Spotter Senioren alarm horloge verpakking

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding