Kies uw taal

Spotter

Goedkoper bellen naar je Spotter? Dat kan!

skype-logo1

Als je naar de Spotter belt, bel je naar een mobiel internationaal nummer. Hierdoor kan je in heel Europa contact hebben met elkaar. Omdat je internationaal belt, betekent dit dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Een voordeligere manier is bellen via Skype. Dan bel je voor 9 cent per minuut met een starttarief van 6,6 cent.

Skype voor Smartphone of Tablet

  1. Download de Skype app op de Smartphone.
  2. Log nu in op de Spotter app, ga naar home en klik hier op het Spotter icoon en er verschijnt een scherm met de optie “bellen”.
  3. Klik op bellen zodat het telefoonnummer van de Spotter uw scherm verschijnt en hang nu op. Nu heeft u het telefoonnummer van de Spotter. Sla deze voor het gemak op in uw contacten.
  4. Log vervolgens in op de Skype app en klik op het gestippelde pijltje onderaan het scherm.
  5. Vul het nummer in van de Spotter in of zoek deze op in uw contacten.
  6. Klik op het belicoon en u belt naar de Spotter. Als u WIFI-verbinding heeft belt u gratis over dit netwerk. Belt u over het gewone netwerk dan komen hier alleen datakosten bij.

Skype voor de PC

  1. Download Skype gratis op de PC.
  2. Open nu Skype en klik op nummers bellen, klik daarna op tarieven tonen of klik gelijk op tegoed kopen. Je kan ook naar de tarieven gaan via deze link: https://secure.skype.com/nl/calling-rates. Typ in het venster waar u naartoe wilt bellen. In dit geval Zweden en klik op het loepicoontje.

skype1

  1. Koop daarna een tegoed van 10 of 25 euro, een abonnement is eventueel ook mogelijk.
  1. Log nu in op je Spotter account via de pc. Klik nu op het Spotter icoon op de kaart. In het scherm staat de optie bellen. Als je hierop klikt gaat het telefoonnummer gelijk naar het Skype account en bel je voordelig.

 Geen connectie?

Wordt er geen connectie gemaakt met het Skype account, dan kunt u het volgende proberen:

skype 2

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding