Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Pizza 4 you - Spotter

Zo snel mogelijk pizza’s thuisbezorgen, zo doet Pizza 4 you dat

Een Spotter GPS tracker kan voor veel toepassingen worden gebruikt. We interviewden Edwin Hildebrand, eigenaar van vier bezorgbedrijven waaronder Pizza 4 you in Tilburg over het gebruik van Spotter voor zijn bezorgdienst.

Voor een frietje, heerlijke hamburger, Griekse gerechten of pizza kan je bij Edwin Hildebrand terecht. Met zijn vier bedrijven cafetaria-online, American Starburger, Tasty Greek en Pizza 4 you verwent hij Tilburg en bezorgt deze gerechten bij je thuis.

Wat betreft Corona en onze bedrijfsvoering, hebben we goed gedraaid de afgelopen periode. We zijn even dicht geweest in december, daarna weer opengegaan en gaat goed. We zien dat de markt verandert en overspannen is geraakt. Het aanbod van bezorgdiensten is enorm. Daarbij is ook concurrentie gekomen van “super snelle” boodschappen bezorgdiensten en supermarkten die bezorgen. Allemaal in dezelfde markt. Wij zien het gebied waarin we werken hierdoor minder ver is geworden. In het verleden bezorgden we verder weg.

Zien waar de bezorgers zijn 

“Zeven jaar geleden zijn wij gestart met Spotter. Wij gebruiken acht GPS trackers die we in onze brommers en fietsen plaatsen. Zo kunnen we online heel gemakkelijk zien waar een bezorger is. Als de bezorger er bijna aankomt, gaan we de volgende bestelling in orde maken. Als we dit niet weten, maakt dit het toch een stuk lastiger,” aldus Edwin.


Makkelijk te plaatsen

Maar hoe werkt dit in de praktijk, waar worden de Spotters geplaatst? Edwin: “Bij de brommers plaatsen we de Spotter GPS tracker dichtbij de accu. De bezorger hoeft dus zelf niet de Spotter in de tas of jas mee te dragen. En op de fietsen zit een kist aan de voorkant, ook hier hebben we een ruimte waar de Spotter goed in past. Als de bezorgers aan het einde van de dag terugkomen, worden de spullen teruggezet en zo ook de Spotters. Die gaan in de oplader zodat ze de volgende dag weer voldoende accu hebben. Het fijne is dat de Spotters een eigen accu hebben, waardoor je ze niet op de voeding hoeft aan te sluiten.

Spotter GPS tracker - geschiedenis
“Als de bezorger er bijna aankomt, gaan we de volgende bestelling in orde maken.”

Efficiëntie van bezorgers

Naast dat het handig is om te zien waar de bezorger is, geeft het ook inzicht in de efficiëntie van bezorgers. Het met z’n drieën onderweg afspreken en een sigaretje roken komt hierdoor niet meer voor. Ik kan dan precies zien dat er drie Spotters bij elkaar staan en de bezorgers hierop aanspraken.

Wat ik ook een fijne functie vind, is het terugkijken van de geschiedenis. Zo kan ik zien waar de bezorger is geweest, maar kan ik ook terugkijken in het geval van een ongeluk bijvoorbeeld.

Samengevat, ik ben erg tevreden over Spotter. Zowel over het product als de service en denk dat veel bezorgdiensten profijt kunnen hebben van deze GPS trackers”

« Terug

Kies uw taal