Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
Spotter en Klopjacht - screen

Spotter in experiment “Klopjacht”

Play 4 heeft de Vlaamse versie van Hunted gemaakt “Klopjacht”, naar de formule die in Nederland zijn succes heeft bewezen. Van de ene op de andere dag verdwijnen van de radar en uit handen blijven van de opsporingsdienst, in een land waarin alles wordt gezien. De opsporingsdienst haalt alles uit de kast en zo ook de Spotter GPS tracker die opgenomen is in een experiment.

Een kat en muisspel

In een zenuwslopend kat- en muisspel proberen 12 Vlamingen 17 dagen lang  uit handen te blijven van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen met ervaring bij de politie, defensie en in de private sector. Een speciaal voor het programma opgericht opsporingsteam onder leiding van een topspeurder van de Federale Gerechtelijke Politie doet er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te pakken. De voortvluchtigen worden gezien als ontsnapte criminelen en daarom beschikken de speurders over alle denkbare middelen om hen te lokaliseren.

Slim experiment…

Op een vernuftige manier is er een experiment opgezet voor de voortvluchtigen waarbij ze een pakketje bij hun contactpersoon moeten ophalen. In dit pakket is een kleine GPS tracker van Spotter verstopt die de locatie verraad als de voortvluchtige op pad gaan. Online kan de opsporingsdienst precies zien waar ze heen gaan met als doel ze te vangen. Het was een spannend en zenuwslopend experiment die op het hoofdkantoor nauw werd gevolgd. Jammer genoeg is het pakket niet bij de voortvluchtigen gekomen omdat zij ondertussen geen contact meer hadden met hun contactpersoon. 

Wil jij zien wie er wordt gepakt en wie onvindbaar is voor  de opsporingsdienst? Bekijk  dan alle uitzendingen van Klopjacht via Play4      (alleen te bekijken vanuit België). 

« Terug

Kies uw taal