Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal
GPS horloge kind - Spotter

Een origineel cadeau voor kerst?

Tip: ga voor een GPS kinderhorloge

De decembermaand staat voor de deur en je wilt de kinderen een leuk en origineel cadeau geven. Wat dacht je van een GPS kinderhorloge? Valt in de categorie van een iets waardevoller cadeautje dan een schoencadeau, waar je zeker hoge ogen mee gooit bij de kids.

Wat kan je er precies mee?

Een GPS kinderhorloge ziet eruit als een kleine smartwatch wat kinderen met plezier dragen. Papa en mama staan hiermee in contact met het kind en het kind zelf vind het cool om zijn eigen stappen te tellen.

Via een smartphone app zien papa en mama waar het kroost is als ze buiten zijn. Op een kaart wordt de locatie getoond. Ook zijn de meeste GPS kinderhorloges voorzien van een belfunctie en SOS-knop voor noodgevallen. Een stappenteller om te zien hoe actief het kind is en ook kunnen er zones worden ingesteld. Bijvoorbeeld een zone om het huis. Als het kind buiten of binnen de zone komt krijgen papa en mama hier bericht van. Bekijk hier wat het Spotter GPS kinderhorloge allemaal kan.

Ideaal voor op vakantie

Ook op vakantie geeft een GPS horloge een veilig gevoel voor ouders en kinderen. Juist op plekken waar je beiden de weg niet kent, is het fijn om met elkaar in contact te zijn. Je weet waar de kinderen zijn en je kan ook een alarm toon laten afgaan als je bijvoorbeeld wilt dat de kinderen naar je terug komen. 

Wat kost een GPS kinderhorloge?

Dat hangt een beetje af van wat voor soort GPS kinderhorloge je kiest. Je hebt GPS horloges rond de 40 euro direct uit China of meer betrouwbare en veilige horloges van rond de 90 euro. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de gebruikskosten. Het GPS kinderhorloge van Spotter werkt bijvoorbeeld op basis van prepaid, waardoor je nooit vast zit aan langdurige abonnementen.

Succes met het maken van de keuze en veel plezier deze decembermaand!

« Terug

Kies uw taal