Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Nooit meer ongerust tijdens de skivakantie met Spotter

Dat er dit jaar weer sneeuw gaat vallen is zeker, de vraag is alleen wanneer? Veel families zijn zich nu al aan het voorbereiden en staan dan ook al te popelen om hun Skies of Snowboard weer onder de voeten te binden!  

 Tijdens de skivakantie kunnen de kinderen niet constant in het oog gehouden worden. De ouders nemen vaak andere pistes en liften dan de kinderen. Ook als de kinderen in het ski/snowboard klasje zitten is het als ouders leuk en geruststellend om te weten waar de kinderen zijn.

Om ervoor te zorgen dat families allemaal met een goede gemoedsrust van de skivakantie kunnen genieten bestaan er GPS Trackers die meegeven kunnen worden aan kinderen. Op deze manier weet de familie precies wanneer bijvoorbeeld de jongste voor het eerst een rode of zwarte piste afglijdt.

Het Nederlandse bedrijf Spotter ontwikkelde hiervoor Spotter, een gebruiksvriendelijke GPS Tracker die door haar compacte formaat en lichtgewicht gemakkelijk meegedragen kan worden. Deze is uitermate geschikt voor vakanties binnen Europa. Waarmee je makkelijk kan nagaan wanneer en waar kinderen zich bevinden. De Spotter  is zeer interessant voor kinderen en bijvoorbeeld  tieners die zich off piste durven te wagen. De Spotter slaat ook alle gegevens  24 uur op, zodat er op het eind van de dag alle gevolgde routes kan worden nagaan.  Het is bovendien ook fijn om tijdens de après ski na te gaan hoeveel kilometers de kinderen die dag hebben afgelegd en wat de maximumsnelheid was.

De families kunnen gratis de locaties  online of via de app voor de smartphone en tablet bekijken. De Spotter GPS tracker verstuurt  tijdens beweging automatisch elke 60 seconden een locatie en bij stilstand elke 30 minuten.

En bevinden de kinderen   zich in een nood situatie op de piste? Dan drukken zij 5 seconden op de SOS-knop en de familie   ontvangt dan een SOS-melding inclusief de  locatie van de kinderen. Dit betekent dat wanneer de  Spotter GPS tracker mee wordt gegeven aan de kinderen , de familie direct op de hoogte is wanneer de kinderen   zich onprettig voelen en graag contact willen.

Ook is er een mogelijkheid om te bellen naar de Spotter als een van de kinderen   zich bijvoorbeeld onprettig voelt. De Spotter gaat over en de Spotter neemt ook automatisch op. Makkelijk als kinderen nog geen telefoon hebben   en contact willen.

« Terug

Kies uw taal