Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen  
gps tracker katten hoe werkt dat

Mijn kat volgen. Hoe werkt dat nou?

Maakt u zich wel eens zorgen over waar uw kat is?  Of bent u benieuwd naar zijn of haar favoriete plekken in de buurt? Met een  GPS tracker voor de kat  krijgt u alles inzichtelijk. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

Zodra u de GPS katten tracker in gebruik neemt, kunt u zien  waar de kat is, waar hij graag komt en meer. Het geeft u als baasje echt inzicht in de dagelijkse activiteiten van uw kat. U komt te weten wat u nooit eerder wist!

We nemen u mee door de mogelijkheden.

spotter gps locatie opvragen

1. De locatie van uw kat bekijken

Is uw kat al even niet meer thuis geweest?
Of wilt u weten waar hij/zij nu is?

Je krijgt een locatie op de kaart. De kaart kun je instellen met satellietbeelden  of  wegenweergave. De marker op de kaart kan je een kleurtje geven én voorzien van een leuke foto van de kat.

2. De favoriete plekken van de kat bekijken

De Spotter GPS tracker voor katten combineert ook
de locaties van uw kat tot een zogeheten heatmap.

Hoe groter de rode vlek is, hoe langer de tijd is dat de kat hier heeft doorgebracht. En je dus ook favoriete plekjes of buren kunt achterhalen!

Meer over het online account

spotter gps katten heatmap
spotter gps tracker kat streetview

3. De exacte locatie op Street View bekijken

Een kaart vanuit de lucht maakt niet altijd duidelijk
waar de poes precies is. 

Street view biedt de oplossing. Met één druk op de knop in de app zie je precies in welke tuin, park of straat  uw kat op dat moment is.

4. De geschiedenis bekijken

Als u wilt van de dag wilt zien waar en wanneer uw kat op onderzoek is uitgegaan, dan kunt u de geschiedenis van de locaties bekijken.

Zelfs met een snelheid erbij, zodat u weet of
de kat lekker aan het rennen of dommelen was.

Bekijk meer functies

spotter katten gps tracker geschiedenis
spotter gps tracker kat zones

5. Een zone instellen

Waar u met de heatmap kunt zien waar de GPS tracker voor katten de meeste tijd heeft doorgebracht, wordt u met zones zelfs op de hoogte gesteld.

Wilt u weten wanneer uw kat buiten een bepaald gebied komt? Of wilt u in actie komen als de kat te ver weg gaat? Een of meerdere zones maken het mogelijk!

En waar gaat u de katten GPS tracker voor gebruiken?

Zoals u ziet is er heel wat mogelijk met de Spotter katten tracker.  U hoeft uw kat nooit meer uit het oog te verliezen. En mocht het gebeuren dat uw poes door iemand anders wordt gevonden, kan er met de SOS knop zelfs contact met u worden opgenomen. U bent één druk op de knop verwijderd van een telefonische oproep met de kattentracker, waardoor u kunt praten met de persoon die uw kat heeft gevonden.

« Terug

Kies uw taal