Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Taal

Kies voor een beveiligde GPS tracker

Voortaan een gerust gevoel als uw kind gaat buiten spelen of als u op vakantie gaat? Met een GPS tracker kunt u te allen tijde zien waar uw kind zich bevindt. Maar let op, want niet iedere GPS tracker is goed beveiligd.

Slecht beveiligd
De Noorse consumentenbond Forbrukerrådet heeft onderzoek gedaan naar de veiligheid van GPS trackers, specifiek gericht op de GPS horloges die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. Verschillende horloges versturen de locatie onversleuteld, met het gevolg dat kinderen makkelijk gevolgd en afgeluisterd worden door vreemden.

Locatie veranderen
Zelfs de locatie van slecht beveiligde  GPS horloges kan aangepast worden, waardoor ouders niet weten waar hun kind zich op dat moment bevindt. De SOS-functie van bepaalde GPS horloges, bijvoorbeeld de Gator 2, kan ook worden aangepast. Het telefoonnummer wat gekoppeld is aan de GPS tracker kan op afstand worden uitgeschakeld, waardoor het voor het kind onmogelijk is om zijn/haar ouders te bereiken.

Kies voor  beveiliging
Het is daarom van belang om te kiezen voor een GPS horloge of GPS tracker die goed beveiligd is, versleutelde berichten uitzendt en een beveiligde belverbinding tot stand brengt. De Spotter is een veilig en betrouwbare GPS Tracker voorzien van CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking. Alle data van de Spotter wordt verstuurd via een versleutelde VPN-verbinding (Virtual Private Network) naar de servers van Spotter B.V. Deze servers worden gehost bij een hoogwaardig datacenter.  Dit betekent dat alle data streng beveiligd wordt en niet door derden inzichtelijk zijn. Alle data blijft in beheer van Spotter B.V. en wordt niet beschikbaar gesteld aan derden voor commerciële doeleinden.

« Terug

Kies uw taal

De websites van Spotter maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding