Gezien bij Vara Kassa
SpotterSpotternl_NL

Beveilig uw motor met de Spotter GPS tracker

 

Spotter-motoren

Zéér gebruiksvriendelijk GPS tracker voor uw motor

De Spotter is een mobiele GPS tracker die u gemakkelijk in uw motor legt. Elke 60 seconden stuurt de Spotter GPS tracker een locatie van de motor en bij stilstand elke 30 minuten. Deze locaties bekijkt u via uw online account en de GRATIS Spotter app voor de Smartphone en tablet. En ook wanneer de motor de landgrenzen overgaat ontvangt u nog steeds locaties, de Spotter werkt door heel Europa!  Bent u op zoek naar een  GPS tracker die wordt ingebouwd in de motor?  Lees dan meer over de  Motor   GPS tracker  van TrackJack.

ZO WERKT DE SPOTTER

Spotter-video

Online account & Smartphone app

Door middel van het Global Postitioning System (GPS) bepaalt de Spotter de actuele locatie van uw motor. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse wat ervoor zorgt dat locaties zeer nauwkeurig zijn. De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert.

Doordat de Spotter volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Let op: Bij normaal gebruik gaat de Spotter  maximaal  7 dagen mee, hierna is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden. Als u de motorfiets  wenst te beveiligen voor een langere periode adviseren wij de Spotter regelmatig op te laden of aan te sluiten op een externe accu.

Spotter App en PC
Functies

Functionaliteiten

 •  Automatisch locaties van uw motor
  De Spotter GPS tracker verstuurt automatisch elke 60 seconden een positie bij beweging en elke 30 minuten bij stilstand. U hoeft hier geen handelingen voor uit te voeren, de locaties van uw motor worden automatisch weergegeven op uw account.
 • Veiligheidszone instellen
  U kunt meerdere zones instellen voor de Spotter. Maak bijvoorbeeld een zone aan om het thuisadres waar de motor gestald is. Op het moment dat de motor deze zone verlaat, wordt u hier direct van op de hoogte gesteld.
 • SOS-meldingen ontvangen
  Indien iemand zich in een vervelende situatie op de motor bevindt, drukt deze op de SOS-knop op de Spotter en u ontvangt hier direct bericht van.
 • Telefoongesprek voeren
  U kunt bellen naar de Spotter en een telefonische verbinding tot stand brengen. 

Voordelen Spotter GPS tracker

 

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

 

Spotter-afmetingen

Geen gebruik = Geen kosten

De Spotter is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken.

Klik hier voor meer informatie over het prepaid gebruik.
Lees hier meer over de productinformatie van de Spotter.

Verkrijgbaar bij Kruidvat

De Spotter is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Bezoek één van de winkels of bestel online! Voor 20:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.

De Spotter is ook  weer verkrijgbaar in  de  Kruidvat  filialen.

Direct bestellen!

GPS Tracker kind

Deel deze pagina