Gezien bij Vara Kassa
SpotterSpotternl_NL

GPS Tracker voor uw boot?

Spotter-boten

Beveilig uw boot met de GPS tracker van Spotter

De Spotter GPS tracker beveiligd uw boot als  u er niet bent. U legt de Spotter in de boot en u bekijkt via uw online account en Smartphone app de actuele locatie. De Spotter werkt door héél Europa zonder meerprijs. Voortaan met een gerust gevoel uw boot achterlaten!  Bent u op zoek naar een GPS tracker die wordt ingebouwd in de boot?  Lees dan meer over de  boot   GPS tracker  van TrackJack.

ZO WERKT DE SPOTTER

Spotter-video

Zo werkt de Spotter GPS Tracker

De Spotter is een mobiele GPS tracker die op elke willekeurige plaatst in de boot kan worden gelegd. Door middel van het Global Postitioning System (GPS) bepaalt de Spotter de actuele locatie van de boot. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste GPS-klasse wat ervoor zorgt dat locaties zeer nauwkeurig zijn. Vervolgens worden deze locaties verstuurt naar uw online account, waarop u alle gegevens bekijkt. En bent u onderweg? Dan bekijkt u de locaties via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Let op: Bij normaal gebruik gaat de Spotter maximaal  7 dagen mee, hierna is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden. Als u de boot wenst te beveiligen voor een langere periode adviseren wij de Spotter aan te sluiten op een externe accu.  Klik hier voor meer technische productinformatie van Spotter.

Spotter App en PC
Functies

Functionaliteiten

 • Automatisch locaties van uw boot
  De Spotter GPS tracker verstuurt automatisch elke 60 seconden een positie bij beweging en elke 30 minuten bij stilstand. U hoeft hier geen handelingen voor uit te voeren, de locaties worden automatisch weergegeven op uw account.
 • Veiligheidszone instellen
  U kunt meerdere zones instellen voor de Spotter. Maak bijvoorbeeld een zone aan om de haven van de boot van één kilometer. Op het moment dat de boot deze zone verlaat, wordt u hier direct van op de hoogte gesteld.
 • Telefoongesprek voeren
  U kunt bellen naar de Spotter en een telefonische verbinding tot stand brengen.
 • SOS-meldingen ontvangen
  Indien iemand zich in een vervelende situatie op de boot bevindt, drukt deze op de SOS-knop op de Spotter en u ontvangt hier direct bericht van. 

Voordelen Spotter GPS tracker

 • Prepaid gebruik
 • Géén abonnementskosten of vaste contracten
 • Compact formaat (61 x 44 x 16 mm)
 • Lichtgewicht (35 gram)
 • Zeer gebruiksvriendelijke software
 • Werking in héél Europa zonder meerprijs
 • Uniek design

 

Spotter-afmetingen

Geen gebruik = Geen kosten

De Spotter is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken.

Klik hier voor meer informatie over het prepaid gebruik.
Lees hier meer over de productinformatie van de Spotter.

Verkrijgbaar bij Kruidvat

De Spotter is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Bezoek één van de winkels of bestel online! Voor 20:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.

De Spotter is ook  weer verkrijgbaar in  de  Kruidvat  filialen.

Direct bestellen!

GPS Tracker kind

Deel deze pagina