Gezien bij Vara Kassa
SpotterSpotternl_NL

GPS Tracker bij Dementie/Alzheimer

Spotter-ouderen

Onrust bij naasten wanneer iemand met dementie alleen naar buiten gaat komt vaak voor. De Spotter GPS tracker neemt dit stukje onrust bij u en de persoon met dementie weg. Plaatst de Spotter GPS tracker in de zak, tas of rollator en u weet altijd waar iemand is via uw online account of smartphone app. Of stel een zone in om een bepaald gebied en ontvang bericht als de zone wordt verlaten.

In geval van nood drukt de persoon met dementie op de SOS-knop en u ontvangt hier direct bericht van. Ook kunt u een telefonische verbinding tot stand brengen en met elkaar communiceren via de Spotter GPS tracker.  Stichting Alzheimer Nederland raadt het gebruik van een GPS tracker bij dementie aan.

Online account & Smartphone app

De Spotter GPS tracker is gekoppeld aan uw online account waarop u locaties bekijkt, functionaliteiten activeert en gegevens beheert. U logt in op uw online account waar de locatie van de Spotter wordt weergegeven op een kaart.

Tijdens beweging wordt de locatie elke 60 seconden verstuurt en bij stilstand elke 30 minuten. Dit gebeurt automatisch, hier hoeft u geen handelingen voor uit te voeren.

Doordat de Spotter volledig online werkt hoeft u geen software te installeren of licenties aan te schaffen. Vanaf elke locatie met internetverbinding logt u in, dit kan ook met meerdere personen tegelijk. Ook wanneer u onderweg bent heeft u de locaties binnen handbereik via de GRATIS Spotter Smartphone app.

Spotter-SOS
Functies

Functionaliteiten van de Spotter

U weet niet alleen waar de persoon met dementie zich bevindt, met de Spotter beschikt u over veel meer interessante functionaliteiten:

  • SOS-alarm in noodsituaties Wanneer de drager zich in een onplezierige situatie bevindt, drukt deze op de SOS-knop en u wordt hier direct van op de hoogte gesteld. In het bericht staat de naam vermeld samen met de locatie.
  • Stel een veiligheidszone in Stel één of meerdere zones in om een bepaald gebied en u ontvangt bericht wanneer de drager een zone verlaat. Handig om bijvoorbeeld een cirkel van 2 km in te stellen om het woongebied van de persoon met dementie.
  • Automatische locatieafgifte De Spotter GPS tracker verstuurt automatisch locaties naar uw online account. Tijdens beweging wordt de locatie elke 60 seconden weergegeven en bij stilstand elke 30 minuten.
  • Telefoongesprek voeren Op elk gewenst moment kunt u inbellen naar de Spotter. De drager hoort een geluidstoon overgaan en na 2 seconden wordt er automatisch een telefonische verbinding gestart en kunt u met elkaar communiceren.

Klik hier voor meer uitleg over deze functionaliteiten.

Voordelen Spotter GPS tracker

Spotter-afmetingen

Prijzen

De Spotter is een kwalitatief hoogwaardige GPS tracker voor een betaalbare prijs en werkt op Prepaid basis. U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten, u waardeert de Spotter op wanneer u er gebruik van wilt maken. Klik hier voor meer informatie over het prepaid gebruik. Lees hier meer over de productinformatie van de Spotter.

Verkrijgbaar bij Kruidvat

De Spotter is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Bezoek één van de winkels of bestel online! Voor 20:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis.

De Spotter is ook  weer verkrijgbaar in  de  Kruidvat  filialen.

Direct bestellen!

GPS Tracker kind

Geen GPS systeem voor personen, maar voor de beveiliging van objecten of een GPS kilometerregistratie?  TrackJack Europe kan u hier wellicht verder mee helpen

Deel deze pagina