Op werkdagen besteld voor 15:00 uur dezelfde dag verstuurd • 14 dagen recht op retour en 2 jaar garantie
Zakelijk bestellen Taal

Met GPS Tracker te voet van Groningen naar Jeruzalem

Zonder geld en zonder creditcard vertrok Henk van der Klok een paar weken geleden te voet vanuit Groningen naar Jeruzalem. Van der Klok is dus afhankelijk van de mensen die hij tegenkomt en weet één ding zeker: hij wil niet opgeven.

Route

Op 29 april vertrok Van der Klok uit Groningen, in de hoop om in november in Jeruzalem aan te komen. Via de GPS Tracker die hij bij zich heeft is hij te volgen via zijn eigen website. Op het moment van schrijven bevindt Van der Klok zich in de buurt van Leuven (België). Met zijn reis wil hij laten zien dat de wereld veel beter is dan mensen soms denken. Bovendien zamelt hij onderweg geld in voor weeskinderen in Thailand en Myanmar.

Onderdak, eten en drinken

Voor vertrek heeft Van der Klok een pelgrimspaspoort aangevraagd, waarmee hij bij kerken onderdak kan krijgen. Soms belt hij bij mensen aan en vraagt om wat te drinken, met als gevolg dat er soms ook eten of een slaapplek aangeboden wordt. Op zijn website is zijn gehele avontuur op de voet te volgen met zijn GPS tracker, maar mensen kunnen ook meedenken over eventuele slaapplekken langs zijn route. Iedereen die helpt krijgt een plekje op zijn ‘Wall of Kindness’.

« Terug

Kies uw taal