Gezien bij Vara Kassa
SpotterSpotternl_NL

Beveiliging & Privacy

De bescherming van de privacy van onze klanten bij het gebruik van de Spotter, de applicatie en de portal is voor ons van groot belang.  De Spotter is een veilig en betrouwbare GPS Tracker voorzien van CE-markering, wat betekent dat dit product voldoet aan de veiligheidseisen die worden opgelegd door alle Europese Richtlijnen. Daarnaast wordt de hoogste norm van databeveiliging gehanteerd voor een veilige gegevensverwerking.  De privacy van de gebruiker is volledig gewaarborgd.

Spotter data

Alle data wordt verstuurd via een versleutelde VPN-verbinding (Virtual Private Network) naar de servers van Spotter B.V. Deze servers worden gehost bij een hoogwaardig data center welke onder ISO9001 / ISO 14001/ ISO 27001 en NEN 7510 werkt. Dit betekent dat alle data streng beveiligd wordt en niet door derden inzichtelijk zijn.

Alle data blijft in beheer van Spotter B.V. en wordt niet beschikbaar gesteld voor commerciële doeleinden. Daarnaast zijn locatiegegevens niet gekoppeld aan persoonsgegevens van de drager of aan de gegevens van de accountbeheerder.

 

Security

Met deze informatie over de gegevensbescherming willen wij duidelijk maken hoe zeer wij ons inzetten voor veiligheid en betrouwbaarheid en de waarborging van de privacy van onze gebruikers.

Deel deze pagina